terug naar overzicht

O.B.A. begeleidt overname van Envi & Willy Crommen door Aertssen Group

Aertssen Group finaliseerde op eind januari 2019 de overname van Envi en Willy Crommen. Hiermee versterkt de groep haar marktpositie in de regio Limburg.

Aertssen Group is een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken (zoals grootgrondverzet, wegenis-, sloop- en saneringswerken), kraanverhuur, transportactiviteiten, logistiek dienstverlening, groene energie en vastgoedontwikkeling. De onderneming stelt 1.500 mensen tewerk, heeft vaste basissen in Vlaanderen, Wallonië, het Midden-Oosten en Marokko en haalde in 2018 een omzet van 250 miljoen euro.

Envi en Willy Crommen, een bedrijvengroep met ruim 50-medewerkers, behaalden het afgelopen jaar een omzet van bijna 10 mln EUR. De ondernemingen zetten zich reeds 30 jaar in voor een schoner milieu en zijn een gevestigde waarde in de industriële sector in Limburg. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in grondwerken en saneringswerken in de industrie, filterperswerken, wegeniswerken en omgevingsaanleg.
Met deze overname versterkt de Stabroekse groep haar marktpositie in Limburg. “De overname laat toe om ons te positioneren in Limburg en onze diensten verder uit te breiden. ” vertelt Greg Aertssen, CEO van Aertssen Group. “We zijn dan ook verheugd dat we de medewerkers van Envi en Willy Crommen tot onze groep mogen verwelkomen.”

Wannes Hendrickx (O.B.A.): “Met de begeleiding van de overname van Willy Crommen en Envi door Aertssen Group, realiseert O.B.A. een transactie waarmee ze haar sterke aanwezigheid in de regio Antwerpen/Limburg verder bevestigt. We blikken dan ook met enige fierheid terug op het afgelegde traject.”

Jan Van Broekhoven: “O.B.A heeft het overnameproces en de gesprekken op vakkundige manier begeleid. Zij hebben ons met de juiste partijen aan tafel gebracht, het negotiatieproces gevoerd en het contractwerk in overleg met onze juristen tot een goed einde gebracht.”

 

terug naar overzicht