terug naar overzicht

Glen Govers neemt Cuypers Koeltechniek uit Malle over. Hiervoor nam hij O.B.A. onder de arm.

Jan Cuypers, die meer dan 30 jaar geleden Cuypers Koeltechniek oprichtte, geeft de fakkel door aan Glen Govers. Cuypers Koeltechniek is gespecialiseerd in koeltechnieken, voornamelijk voor industriële en commerciële ondernemingen. Tot het cliënteel behoren bedrijven in de voedingsindustrie, landbouw alsook grootwarenhuizen, bakkerijen, beenhouwerijen en andere.

Links: Glen Govers (MBI, overnemer), midden Wannes Hendrickx (managing partner O.B.A.), rechts Jan Cuypers (overlater)

Jan Cuypers is destijds het bedrijf opgestart met de bescheiden ambitie om alleen, eventueel met nog een servicetechnieker, zijn vak uit te oefenen. Door de grote vraag in de markt is Cuypers Koeltechniek evenwel uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Antwerpen en daarbuiten. De onderneming heeft een mooie groei gekend. In dit groeipad is ook een jonge Glen Govers de revue gepasseerd.

Na gewerkt te hebben bij Cuypers Koeltechniek heeft Glen ook jaren ervaring opgedaan als koeltechnieker met specialisatie natuurlijke koudemiddelen. Later is Glen doorgegroeid naar projectleider, elders in de sector. Inmiddels heeft Glen een zeer ruime ervaring in alles wat koeltechniek en management betreft.

Gezien Jan Cuypers de pensioengerechtigde leeftijd nadert, heeft hij de beslissing genomen om de zaak over te laten. Hiervoor nam hij O.B.A. onder de arm.

terug naar overzicht