terug naar overzicht

EFFIX Group breidt uit met de overname van Glonet! O.B.A. kwam hier succesvol in tussen.

EFFIX Group nam recent Glonet over. Ze deden hiervoor beroep op OBA.

Glonet, gevestigd te Oudenaarde, werd in 2000 opgericht door Stefan Goossens. Glonet ondersteunt zijn klanten door het opzetten, onderhouden en monitoren van stabiele ICT-infrastructuren daarbij rekening houdend met de toekomstvisie van de klant. 

EFFIX Group, gevestigd te Waregem, Oudenaarde en Eke, bestaat al sinds 2002 en wordt gestuurd door Geoffrey Vander Schelden. Bij EFFIX Group streven ze ernaar een sparring partner te zijn met hun klanten door hen onder meer op het vlak van cloud-, netwerkinfrastructuur en telefonie te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Stefan Goossens: “De reden voor deze stap is groei. De diversiteit aan projecten en aanpak in beide ondernemingen zullen ons in staat stellen om toekomstige uitdagingen in het IT-landschap aan te pakken.”

Geoffrey Vander Schelden: “Glonet biedt dezelfde diensten aan én hanteert daarenboven dezelfde bedrijfswaarden. We zijn er dan ook van overtuigd dat het bundelen van onze krachten ons zal toelaten om ons verder te specialiseren en de kwaliteit te blijven garanderen die we altijd nastreven.”

Ondernemingen kunnen bij EFFIX Group terecht voor een totaalpakket aan ICT-oplossingen, van domeinregistratie, hosting, cloud, telefonie tot complete (intracompany) netwerkstructuren

 

terug naar overzicht