Professionele & discrete overnamebemiddeling

Onze portefeuille Onze referenties

Onze diensten

BEDRIJF VERKOPEN

BEDRIJF VERKOPEN

BEDRIJF KOPEN

BEDRIJF KOPEN

WAARDEBEPALING

WAARDEBEPALING

OWNER BUYOUT

OWNER BUYOUT

Flexibele en gerichte aanpak

Elke overlater heeft zijn eigen insteek bij het verkopen van zijn onderneming. In de eerste plaats luisteren wij naar uw noden en wensen, waardoor we een op maat gemaakte (of persoonsgerichte) aanpak kunnen garanderen. Wij staan in voor een intensieve begeleiding doorheen het ganse verkooptraject en via continu overleg komen wij tot het gewenste resultaat.

Meer dan 35 jaar ervaring

O.B.A. heeft meer dan 35 jaar ervaring in het overlaten van winstgevende bedrijven. O.B.A. beheerst als geen ander het verkoopproces van A tot Z. Door onze jarenlange expertise kunt u rekenen op een persoonlijke en deskundige aanpak waarbij maximale discretie en vertrouwen centraal staat.

Uitgebreid en dagelijks geactualiseerd kopersbestand

O.B.A. heeft een uitgebreid, nationaal en internationaal netwerk uitgebouwd, waardoor we snel en efficiënt de meest geschikte koper vinden. Als onafhankelijk bemiddelaar streven we naar het beste resultaat voor onze opdrachtgever.

Meer dan 750 referenties

Vanuit onze kantoren te Kortrijk en Antwerpen realiseren wij jaarlijks een 35-tal verkooptransacties. Met een bewezen trackrecord van meer dan 750 succesvolle realisaties kan u vertrouwen op onze ervaring en expertise.