De bruggenbouwer tussen overlater en overnemer
Overnamebemiddeling en Advies Over O.B.A. Overlaters bieden aan Overnemers zoeken Bedrijfswaardering Overnamenieuwsbrief Referenties
 

Wie

Stichter

 

Managing Partner

Johan Coucke

 

Jo Decoutere

Johan Coucke   Jo Decoutere
Johan Coucke is Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA) met meer dan 30 jaar ervaring in het overlaten van bedrijven.
 
Jo Decoutere is licentiaat accountancy plus fiscale hogeschool (FHS) te Brussel met meer dan 20 jaar ervaring in fiscaal, juridisch en financieel advies

Managing Partner

 

Managing Partner

Geert Buyse

 

Martijn Coucke

Geert Buyse   Martijn Coucke
Geert Buyse is licentiaat Rechten (K.U.L.) – jurist met meer dan 30 jaar financieel-fiscale ervaring in het begeleiden van KMO's.
 

Martijn Coucke is Master in de Geschiedenis en Master Bedrijfseconomie (UGent), auteur van de scriptie: Overdrachten van KMO’s in Vlaanderen ‘Willen is niet altijd kunnen’. University of Cambridge Young Enterprise International Examination. Reeds 15 jaar ervaring in het overlaten van bedrijven.

Managing partner

 

Managing partner

Wannes Hendrickx

 

Michiel Dejaegher

Geert Buyse   Martijn Coucke
Wannes Hendrickx is Master Toegepaste Economische Wetenschappen (UA), Master of Advanced Accounting (UGent) en fiscale hogeschool (FHS, te Brussel). Wannes heeft meer dan 10 jaar ervaring in financieel/fiscaal advies voor KMO’s.
 
Michiel Dejaegher is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (KUL), Master in de Accountancy en het Revisoraat (KUL) en International Master in Management (SKEMA). Michiel heeft 10 jaar ervaring in de financiële en fiscale begeleiding van KMO’s.

Administratie & support

 

 

Liesbet Desmet

   
Martijn Coucke    

Liesbet Desmet: Handelsingenieur (EHSAL), management assistant

   
OBA sfeerbeeld

De bruggenbouwer tussen overlater en overnemer


O.B.A. cvba • Beheerstraat 49 • B-8500 Kortrijk • T: 056/35 78 24 • F: 056/35 83 49 • E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk
Privacy beleid
Twitter Linkedin  
tales.be | SEO by bSeen