De bruggenbouwer tussen overlater en overnemer
Overnamebemiddeling en Advies Over O.B.A. Overlaters bieden aan Overnemers zoeken Bedrijfswaardering Overnamenieuwsbrief Referenties
 

Made !n Antwerpen - September 2017

Bemiddelaar O.B.A. begeleidt overname van Citylight door Vanerum Sign en Displays

Het lichtreclamebedrijf Citylight uit Ekeren is recent overgenomen door Vanerum Sign & Displays uit Diest. De overname is begeleid door het kantoor O.B.A uit Schilde, dat is gespecialiseerd in overnames en overlatingen. Het bedrijf heeft ook een vestiging in Kortrijk.

Citylights en Vanerum Sign en Displays zijn beide actief in de sector van lichtreclames. Bij Citylights ligt de klemtoon daarbij op lichtreclames voor buitengevels, en dat in alle fases van het project: van ontwerp over productie en installatie, tot het onderhoud. Bij terwijl Sign en Display komt daar ook veiligheidssignalisatie bij.

O.B.A. bestaat in Kortrijk 30 jaar. Het kantoor in Schilde is er een kleine twee jaar geleden bijgekomen. "Wij zijn het oudste onafhankelijke bemiddelingskantoor in België" zegt vennoot Jo Decoutere. "Jaarlijks begeleiden we een 25-tal overnames en we kunnen referenties voorleggen van 500 overnames". Beide kantoren samen hebben zes personeelsleden.

 

De bruggenbouwer tussen overlater en overnemer


O.B.A. cvba Beheerstraat 49 B-8500 Kortrijk T: 056/35 78 24 F: 056/35 83 49 E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk
Privacy beleid
Twitter Linkedin  
tales.be | SEO by bSeen