De bruggenbouwer tussen overlater en overnemer
Overnamebemiddeling en Advies Over O.B.A. Overlaters bieden aan Overnemers zoeken Bedrijfswaardering Overnamenieuwsbrief Referenties
 

Made !n West-Vlaanderen - Juni 2017

Horeca Foods groeit dankzij overname Rammant Food Service

Karel Cambien 6 juni 2017

Het Brugse Horeca Foods heeft zijn concullega Rammant Food Services (RFS) uit Oostende overgenomen. RFS is van origine een aardappelschil bedrijf dat in de tweede generatie in familiale handen bleef. De voorbije jaren groeide RFS onder impuls van Werner Hoet en zijn echtgenote uit tot een horecagroothandel met een ruim aanbod van producten (droge en verse voeding, dranken, diepvries, non-food, enzovoort). Het bedrijf is een lid van het kwaliteitslabel en de aankoopgroepering voor grossiers Oresto. Oresto is de grootste aankooporganisatie binnen de Belgisch-Luxemburgse professionele horecamarkt.

Koper van dienst is dus Dirk De Prest van Horeca Foods uit Brugge. Dit familiale bedrijf is ook een Oresto Food Partner waardoor de bedrijven elkaar goed kenden. Door de overname van de "Oresto collega" vergroot Horeca Foods haar werkterrein in het noorden van West-Vlaanderen en de middenkust waardoor ze vanuit Brugge en Oostende sterk aanwezig te kunnen zijn in de lokale foodservicemarkt.

Ofschoon beide partijen elkaar goed kenden, lieten ze zich bij de onderhandelingen toch bijstaan door een professionele bemiddelaar. Het wel bekende OBA uit Kortrijk nam die taak op zich. OBA profileert zich al decennia als een professioneel klankbord en dito begeleider in dergelijke dossiers.

 

De bruggenbouwer tussen overlater en overnemer


O.B.A. cvba Beheerstraat 49 B-8500 Kortrijk T: 056/35 78 24 F: 056/35 83 49 E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk
Privacy beleid
Twitter Linkedin  
tales.be | SEO by bSeen