Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Overname onderneming

Voor de overname van uw onderneming biedt O.B.A zijn diensten aan. Met meer dan 25 jaar ervaring is O.B.A de ideale partner en adviseur bij de overname van onderneming.

Naast het zoeken van de ideale overnemer, zal O.B.A u bijstaan met advies en bemiddelen bij de overnameonderhandelingen. U kan tevens ook rekenen op een accurate waardebepaling gemaakt door een team van objectieve professionals met grondige kennis van het bedrijfsleven.

Overname onderneming via O.B.A.

Een orientatiegesprek in verband met de overname van onderneming zorgt ervoor dat het verdere traject met de klant kan besproken worden. Hierop wordt een geschreven opdracht geformuleerd, waarin alle informatie inzake dossierkosten, waardebepalingskosten en bemiddelingskosten duidelijk vermeld zijn.

De waardebepaling wordt opgesteld naar objectieve en professionele normen. Hierna zal O.B.A het overnamedosser samenstellen voor de overname onderneming.

Vervolgens gaat O.B.A op zoek naar de meest geschikte overnemer. Dit gebeurt via de overnamenieuwsbrief, de website en eigen netwerken, zowel nationaal als internationaal.

Eenmaal de geschikte tegenpartij gevonden is, dient deze een verbintenis tot geheimhouding te ondertekenen. Pas daarna wordt de identiteit van de verkoper vrijgegeven.
Wanneer de overnameonderhandelingen beginnen, zal O.B.A bemiddelen tot goede afloop overname onderneming.

Gedurende het hele proces van orientatiegesprek tot uiteindelijke overdracht, zal O.B.A u adviseren en begeleiden bij de overname uwer onderneming.

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk