Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Overname Handelszaken

Voor de overname van handelszaken is O.B.A een absolute referentie. Met meer dan 25 jaar ervaring in bemiddeling en advies bij de overname van handelszaken, is O.B.A de ideale partner.

O.B.A zoekt de meest geschikte overnemer, bemiddelt bij de overdracht en verzorgt een intensieve begeleiding van de opdrachtgever. De waardebepaling van handelszaken gebeurt door een objectief team met grondige kennis van het bedrijfsleven.

Vanaf het begin tot het ondertekenen van het uiteindelijke overnamecontract houdt O.B.A steeds de belangen van de klant voor ogen bij de overname handelszaken.

Overname Handelszaken Via O.B.A.

Na het eerste orientatiegesprek wordt samen met de opdrachtgeven het af te leggen parcours bepaald. Er wordt allereerst een geschreven opdracht geformuleerd waarin alle benodigde informatie omtrent de dossierkosten, waardebepalingskosten en bemiddelingskosten vermeld staan.

Voor de overname handelszaken wordt vervolgens een waardebepaling opgesteld. Hierna wordt het overnamedossier samengesteld voor de overname van handelszaken.

Het zoeken van de meest geschikte tegenpartij gebeurt door middel van opname in de o.B.A nieuwsbrief, overnamenieuwsbrief en website. Echter beschikt O.B.A ook over een eigen portefeuille en internationale netwerken.

Eenmaal een geschikte overnemer gevonden is, wordt een verbintenis van geheimhouding ondertekend en hierop de identiteit van de verkoper vrijgegeven.
O.B.A bemiddelt tijdens de onderhandelingen voor de overname handelszaken en adviseert bij het opmaken van het overnamecontract tot de definitieve overdracht.

Overname van handelszaken via de bemiddeling van O.B.A garandeert een succesvol resultaat.

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk