Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Overname Bemiddeling

O.B.A staat voor Overname Bemiddeling en Advies. Met meer dan 25 jaar ervaring treedt O.B.A op als adviseur wanneer iemand zijn onderneming wenst over te laten, om welke reden dan ook.

Ook voor specifieke of gerichte koopopdrachten biedt O.B.A zijn overname bemiddeling diensten aan.
Dankzij de overnamenieuwsbrief en het eigen netwerk kan een geschikt bedrijf of koper snel gevonden worden. Vanaf dan is het de beurt aan O.B.A om ervoor te zorgen dat de klant gedurende de overname begeleid wordt en op de hoogte gehouden wordt van elke vooruitgang.

Vanaf het begin tot het uiteindelijke tekenen van het overnamecontract zal O.B.A de klant begeleiden tot goede afloop van de zaak. Bij overname bemiddeling worden zowel de waardebepaling, het overnamedossier en het overnamecontract opgesteld.
Een overname regelen via de overname bemiddeling van O.B.A garandeert u een positieve uitkomst waar beide partijen mee gediend zijn.

Overname Bemiddeling bij O.B.A

Na een orientatiegesprek wordt een geschreven opdracht geformuleerd waarin duidelijke afspraken worden gemaakt in verband met waardebepalingskosten, dossierkosten en bemiddelingskosten.
Hierop wordt het overnamedossier samengesteld en wordt een geschikte tegenpartij gezocht. De klant kan hierbij rekenen op een uitgebreid eigen netwerk, zowel nationaal als internationaal, alsook de overnamenieuwsbrief en de website.
Na ondertekenen van een verbintenis tot geheimhouding door de kandidaat-koper wordt de identiteit van de verkoper vrijgegeven.

O.B.A verzorgt de overname bemiddeling tijden de onderhandelingen met het oog op het succes van de klant. Vervolgens wordt het overnamecontract opgesteld en de definitieve overdracht geregeld.

Overname bemiddeling houdt ook in dat de opdrachtgever voortdurend begeleid en geadviseerd wordt door het team van O.B.A.

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk