Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Onderneming Kopen

Dankzij de meer dan 25 jaar ervaring van O.B.A. verloopt het proces van een onderneming kopen uiterst vlot. O.B.A garandeert u een discrete en correcte begeleiding. De opdrachtgever mag rekenen op een perfecte belangenverdediging op basis van een reele waardebepaling bij een onderneming kopen.

Dankzij een uitgebreid eigen netwerk, zowel nationaal als internationaal, ondersteund door de overnamenieuwsbrief en de website, is het vinden van een geschikte onderneming effectief en snel geregeld.

Onderneming Kopen Via O.B.A.

O.B.A biedt enkel bemiddeling bij financieel gezonde bedrijven, zodat u als klant enkel het beste krijgt bij een onderneming kopen.
Via een eerste orientatiegesprek worden afspraken gemaakt tussen klant en bemiddelaar. Een geschreven opdracht wordt opgesteld met daarin duidelijke afspraken in verband met de dossierkosten, waardebepalingskosten en bemiddelingskosten voor een onderneming kopen.
Vervolgens wordt een waardebepaling gemaakt door een objectief team met een zeer grondige kennis van het bedrijfsleven.

Hierop wordt het overnamedossier samengesteld en wordt de identiteit van de verkoper vrijgegeven.
O.B.A bemiddelt tijdens de overnameonderhandelingen met het oog op een goede afloop van de zaak.

Een onderneming kopen met de bemiddeling van O.B.A garandeert u een goede afloop. O.B.A stelt alles in het werk voor een goede uitkomst bij een onderneming kopen.

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk