Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Handelszaken over te nemen

O.B.A treedt op als adviseur en bemiddelaar voor over te nemen handelszaken. Meerdere handelszaken over te nemen kan u snel en efficient vinden via de overnamenieuwsbrief of de website van O.B.A. Enkel financieel gezonde bedrijven komen in aanmerking voor de bemiddeling van O.B.A.

Om efficient handelszaken over te nemen kan u beroep doen op de meer dan 25 jaar ervaring die O.B.A bezit. Een team van van gedreven professionals begeleidt u vanaf de eerste onderhandelingen tot het ondertekenen van het overnamecontract.

Handelszaken over te nemen bij OBA

Via de overnamenieuwsbrief kan u snel en efficient over te nemen handelszaken vinden die bij uw profiel passen. O.B.A beschikt ook over een eigen portefeuille en netwerk, waaruit de geschikte handelszaken over te nemen gevonden kunnen worden.

O.B.A verzorgt, na het eerste orientatiegesprek, een geschreven opdracht waarin duidelijke afspraken worden gemaakt i.v.m dossierkosten, waardebepalingskosten en de bemiddelingskosten voor handelszaken over te nemen.
Vervolgens wordt een waardebepaling van het bedrijf gemaakt door objectieve professionals met zeer grondige kennis van het bedrijfsleven.
De identiteit van de verkoper wordt slechts vrijgegeven na het ondertekenen van een verbintenis tot geheimhouding door de kandidaat-koper.

O.B.A zal bemiddelen tijdens de overnameonderhandelingen tot goede afloop van de zaak.

Handelszaken over te nemen kunnen niet enkel efficient gevonden worden bij O.B.A, ook de intensieve begeleiding van de eigenlijke overname zorgt voor een gunstig resultaat.

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk