Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Fusies en Overnames

O.B.A. staat voor overnamebemiddeling en -advies voor fusies en overnames.
O.B.A. treedt op als adviseur wanneer iemand zijn onderneming wenst over te laten, om welke reden dan ook.

O.B.A. zoekt de meest geschikte overnemer, bemiddelt bij de overdracht en zorgt voor een intensieve begeleiding van de overlater van onderhandeling tot en met de ondertekening van het overnamecontract voor fusies en overnames.


O.B.A heeft meer dan 25 jaar ervaring en referenties inzake bemiddeling bij fusies en overnames. Ook ontving OBA het CEDEO certificaat voor klantenvriendelijkheid.

Op deze manier garandeert O.B.A. u een correcte en doeltreffende begeleiding. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke afhandeling zal de klant gedurend op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang.

Fusies en Overnames bij O.B.A

Na het eerste orientatiegesprek zal de klant een idee krijgen van het af te leggen parcours. Alle nodige documenten worden overlopen en correct opgesteld.
O.B.A handelt uiterst discreet en correct om uw fusies en overnames vlot te laten verlopen.

In constant overleg en met professionele begeleiding wordt de klant doorheen het hele proces geloodst. Hierbij staat alles in het belang van de klant, met het oog op een positief resultaat.

Fusies en overnames worden op uiterst professionele wijze door O.B.A. behandeld.

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk