Info O.B.A.

Overlaters
bieden aan

Overnemers zoeken

Bedrijfs -
waardering

Overname nieuwsbrief

Referenties


Bedrijf Overlaten

Met meer dan 25 jaar ervaring in bemiddeling bij een bedrijf overlaten, is O.B.A de geschikte partner voor iedereen die zijn bedrijf wenst over te laten.

Via een eigen netwerk, zowel nationaal als internationaal, kan O.B.A snel de geschikte tegenpartij vinden. De procedure van uw bedrijf overlaten wordt geheel verzorgt door O.B.A. Door de grondige kennis van het bedrijfsleven en de objectiviteit van het team, kan O.B.A een accurate waardebepaling van uw bedrijf opstellen.

Uw bedrijf overlaten met bemiddeling en begeleiding van O.B.A zorgt ervoor dat u steeds op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen. In constant overleg met de klant wordt vanaf de onderhandelingen tot het ondertekenen van een overnamecontract de meest geschikte formule gevonden.

Bedrijf overlaten via O.B.A

Na het orientatiegesprek wordt een geschreven opdracht geformuleerd, waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt in verband met de dossierkosten, waardebepalingskosten en de bemiddelingskosten voor een bedrijf overlaten.

Vervolgens wordt een waardebepaling van het bedrijf gemaakt en een overnamedossier voor bedrijf overlaten opgesteld.
De meest geschikte tegenpartij wordt gezocht door gebruik te maken van de O.B.A nieuwsbrief, mailinglijst en website. Een bedrijf overlaten gaat gepaard met een initiele geheimhouding. Pas als een geschikte kandidaat - koper gevonden is, zal de identititeit van de verkoper worden vrijgegeven.

Met het oog op een goed resultaat zal O.B.A bemiddelen tijdens de overnameonderhandelingen.

Uw bedrijf overlaten gebeurt onder constante supervisie en begeleiding van O.B.A

O.B.A. NV � Beheerstraat 49 � B-8500 Kortrijk � T: 056/35 78 24 � F: 056/35 83 49 � E-mail: info@oba.be • BTW BE 0435.588.495 RPR Kortrijk